Relevant textual alternative to the image

Evenementen

Het lijkt erop dat we niet kunnen vinden wat je zoekt. Misschien kan zoeken helpen.

Gratis kennismaking NLP Medemblik

Bij de gratis NLP Kennismaking kom je er achter wat NLP is en wat het voor jou kan betekenen. Kom langs bij Kerntc om maatwerk te ervaren in een kleinschalig bedrijf dat al meer dan 15 jaar zijn sporen verdient heeft!

Gratis Kennismaking NLP

Kerntc Vlietsingel 2, Medemblik, Noord-Holland

Bij de NLP Kennismaking kom je er achter wat NLP is en wat het voor jou kan betekenen. Kom langs bij Kerntc om maatwerk te ervaren in een kleinschalig bedrijf dat al meer dan 15 jaar zijn sporen verdient heeft!

NLP Practitioner training

Kerntc Vlietsingel 2, Medemblik, Noord-Holland

De NLP Practitioner training is een kleinschalige maatwerk training met een groep van maximaal 12 deelnemers waarbij je de regie terug krijgt over jouw leven. Het gevoel weer krijgt dat je echt leeft!

NLP Master

De NLP Master bij Kerntc is een kleinschalige maatwerk training. De NLP Master is een logisch gevolg na de NLP Practitioner. Je gaat de verdieping van NLP in en maakt nog verdere stappen in je leven.

Kerntc Reünie (jaarlijks)

De jaarlijks Kerntc Reunie! Leuk om je maatjes weer te zien van de trainingen die je gevolgd hebt!

“JIJ kan meer dan je denkt!” dag

Bij dit speciale kleinschalige evenement ga je ervaren dat je meer in je hebt dan je dacht! Jij kan meer dan je denkt! Als je blijft doen wat je altijd deed, blijft alles hetzelfde.. Daag jezelf uit om het leven ECHT te gaan leven!

NLP Practitioner training

Kerntc Vlietsingel 2, Medemblik, Noord-Holland

De NLP Practitioner training is een kleinschalige maatwerk training met een groep van maximaal 12 deelnemers waarbij je de regie terug krijgt over jouw leven. Het gevoel weer krijgt dat je te volle leeft!