Relevant textual alternative to the image

Amazing!

bril

Op kantoor ontdekte ik plotseling het effect van 4 dagen NLP met een fantastische groep mensen.
Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik mij een totaal ander mens voelde. Ik deed mijn gewone werk en sprak met een paar mensen en merkte dat ik me veel sterker voelde.Een heel bijzondere ervaring. Als iemand die met een gezichtsvermogen van 50% is geboren en opeens naar 70% gaat.
Vroeger deed ik mijn werk vaak met bijgedachten van hoe zal de ander daar op reageren etc. Dat is best wel lastig want je bent met meerdere dingen tegelijk bezig. Nu werkte ik met veel meer plezier. Het werk zelf was niet zo belangrijk meer want ik genoot van mijzelf.
Alleen maak ik me nu wel een beetje zorgen want als dit het effect van 4 dagen training is hoe ziet het plaatje er dan na 16 dagen uit. Ik had niet het beeld van de Superman voor me maar (ik weet het Neelienke, het moet en zijn) nu begin ik te vrezen dat ik uitgroei tot de Hulk!
Hoe het ook zij: Het waren 4 fantastische dagen en ik geef Neelienke een groot compliment voor het enorme resultaat dat zij weet te boeken waarbij ik me goed realiseer dat we het met zijn allen gedaan hebben!!Ik dank jullie hartelijk voor deze mooie en veelbelovende start van deze NLP training.
Paul (pseudoniem)

Volg ons:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *