Ontdek jezelf
met je eigen Human Design boek

Wat is Human Design?

Jouw blauwdruk, jouw handleiding naar jouw geluk!

kerntc NLP Medemblik

"Ontdek jouw energetische blauwdruk en leer hoe je het beste uit jouw leven kunt halen."

Heb je jouw unieke Human Design kaart al ontdekt en ben je klaar voor de volgende stap?

Stel je voor dat je jouw leven niet langer laat leiden door twijfel, onzekerheid en verwarring. Met ons exclusieve Human Design boek krijg je diepere inzichten en praktische tools om jouw ware potentieel te ontketenen en een leven te creëren dat echt bij jou past.

Waarom dit boek een must-have Is:

🌟 Diepgaande inzichten: Duik dieper in jouw unieke Human Design en ontdek de verborgen schatten die jouw kaart te bieden heeft. Begrijp niet alleen jouw type, maar ook de nuances die jou uniek maken.

🌟 Praktische toepassingen: Leer hoe je de kennis uit jouw kaart kunt toepassen in je dagelijks leven. Van relaties tot carrièrekeuzes, dit boek geeft je concrete stappen om jouw leven in lijn te brengen met jouw ware zelf.

🌟 Versterk jouw zelfvertrouwen: Begrijp je sterke punten en ontdek hoe je obstakels kunt overwinnen met een nieuw, onwankelbaar zelfvertrouwen. Je zult jezelf beter begrijpen en weten hoe je jouw talenten optimaal kunt benutten.

🌟 Transformeer jouw leven: Dit is meer dan een boek; het is een transformerende reis. Ontdek hoe je jouw energie kunt optimaliseren en een leven vol voldoening en vreugde kunt leiden.

Investeer nu in jezelf!

Ga dan zeker voor het complete Human Design Boek

kerntc NLP Medemblik

Wacht niet langer!

Het is nu tijd om dieper te gaan en echt te transformeren. Bestel ons exclusieve Human Design boek vandaag nog en begin aan jouw reis naar zelfontdekking en empowerment.

Een superwaardevolle investering in je persoonlijke groei, zelfontdekking en geluk!
85-100 pagina's vol informatie over jou.

Nu geen 127, maar voor 97 euro!!

Reacties van cursisten

  • 'Zo herkenbaar en het geeft zoveel  inzicht in wie je bent.'
  • 'Als je jezelf beter wilt leren kennen is dit een aanrader.'

Wat staat er in het complete Human Design boek?

Jouw blauwdruk, jouw handleiding naar jouw geluk!

kerntc NLP Medemblik

Alles van het basis HD boek:

Jouw Human design: jouw design uitgelegd. 
Energietype:
Hoe werkt JOUW energie het beste
Strategie: Jouw gids voor om het mooiste van het leven te maken
Autoriteit: Jouw beste manier van beslissingen nemen

Aangevuld met:

Handtekening: Wanneer voel je dat je jezelf bent
Niet zelf: Wanneer leef je niet volgens jouw design
Profiel: Zo kom jij het beste tot je recht
Definitie: Hier zoek je onbewust altijd naar
Centra gedefinieerd en ongedefinieerd
Hoofd
centrum: Jouw inspiratie
Ajna centrum: Jouw ideeën
Keel centrum: Jouw fijnste manier van communiceren
Identiteitscentrum: Jouw identiteit, zelfliefde en richting in het leven
Ego centrum: Jouw eigenwaarde, motivatie en doorzettingsvermogen
Emotioneel Solar Plexus centrum: Hoe ervaar jij jouw emoties
Sacraal centrum: Het inzetten van jouw energie
Milt centrum: Jouw angsten, gezondheid en intuïtie
Wortel centrum: Jouw manier van omgaan met stress en druk
Kanalen: Jouw lessen en thema's van je leven
Poorten: Elke poort heeft een kenmerk, kwaliteit, emotie of eigenschap die je ziel bezit.

---BONUS---
Pijlen: gezonde leefstijl
Spijsvertering: Hoe verteer jij het beste informatie en eten
Versterkt zintuig: Jouw innerlijke leiding

vimeo-video-thumbnail

Meer over Human Design

Human Design is een samensmelting van westerse wetenschap: kwantumfysica, genetica, biochemica, astronomie en oosterse wijsheden: Chinese I’Ching, Astrologie, Kabbalah en Hindu Chakra’s. Alles om ons heen bestaat uit energie, wij mensen ook. Kwantumfysica kwam er achter dat er enorm kleine deeltjes zijn. Planeten zenden neutrino’s uit, dit zijn hele hele kleine informatiedragers. Die informatiedragers komen 24/7 met ons in aanraking, als kleine botsingen.
Aan de hand van de stand van de planeten op het tijdstip van jouw geboorte kan jouw blauwdruk worden berekend, dus welke neutrino’s met jou in botsing zijn gekomen op het moment dat jij ter wereld kwam.

Die blauwdruk is wat jou uniek maakt en vormt daarmee jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. De handleiding over hoe het voor jou makkelijker is om in deze wereld wat jij maar wilt te creëren: relaties, droombaan, flow of wat je ook maar wil.

Ontstaan Human Design

Het ‘Human Design’ heeft een mystieke ontstaansgeschiedenis, die begon toen Ra Uru Hu, een ontmoeting had op het eiland Ibiza, in januari 1987. Wat of wie nu precies deze ‘ontmoeting’ was, is een onderdeel van de mystieke kant van deze kennis over het Human Design.

Ra Uru Hu werd geboren in Canada, in 1948. Toen Ra al enige jaren op Ibiza  woonde, onderging hij gedurende 8 dagen en nachten dé mystieke gebeurtenis van zijn leven. Sceptisch als hij was, met zijn fysica-achtergrond, had Ra totaal geen enkel geloof in wat voor mystieks dan ook. Hij kende zijn eigen sterrenbeeld niet. Deze intens diepe ervaring veranderde hem van iemand die wars was van elke autoriteit naar de meest nederige persoon op aarde.

Ervaringen

kerntc NLP Medemblik
Kern tc

“Ik raad het Human Design blauwdrukboek ten zeerste aan, niet alleen voor mezelf maar ook voor de ondernemers die ik begeleid. Het biedt niet alleen waardevolle inzichten in persoonlijke energie en potentieel, maar dient als een krachtig instrument om effectiever anderen te kunnen coachen. ”

Yolanda Kuin
Businesscoach voor ondernemers Kloppend Ondernemen

 

Kern tc

“Interessante verdieping op het gebied van zelfkennis en aanvulling op de persoonlijke ontwikkeling. ”

Nanda Reuzenaar
Head Transaction Banking Sales Support ABN

Kern tc

“Het is een persoonlijk profielschets die gaat over je wezelijke zelf, wie je in de kern bent. Dat is anders dan veel andere profielschetsen, die vaak gericht zijn op het gedrag dat je laat zien.”

Ron van Putten
Trainer Teamsontwikkeling en Trainer Zakelijk Tekenen

200e4183-0964-4927-bdba-0d7d1b6064b0

“Wat te gek dit! Bizar hoeveel herkenning en hoeveel er ook klopt. Ik sta versteld van alle uiteenlopende zaken die kloppen. Zelfs kleine details waarvan ik weet dat ik ze heb, nooit echt aandacht aan schenk en die ook uitgeschreven. ”

Renee Slot
Onderwijsassistent basisschool

Dit is wat je zoekt!

kerntc NLP Medemblik

Jouw eigen handleiding naar geluk

Kerntc

Anita van den Berg
ABC virtueel assistent

“Zo herkenbaar en het geeft inzicht in wie je bent. Waar je zelf soms zoekt naar waarom je dingen doet zoals je die doet, lees je hier dat het klopt dat je dingen doet zoals je doet. Dus niet meer over nadenken en gewoon doen. Ik volg mijn gevoel en mag dat nog meer doen.”

Neelienke Toering

Oprichter Kerntc, Trainer, coach

kerntc NLP Medemblik

Ik ben Neelienke, internationaal gecertificeerd NLP Trainer en Coach. Afgelopen 15 jaar heb ik al honderden mensen getraind, particulieren, ondernemers en bedrijven. Graag help ik jou verder naar je eigen kracht, energie en geluk! Mensen weer laten stralen, maakt mij enorm blij!

Neelineke Toering KernTC

Wat brengt het je?

kerntc NLP Medemblik

“Het boek is erg toegankelijk, leest snel weg, geeft veel nieuwe inzichten en geeft stof tot nadenken. Het is een boek dat je vaker kunt openen om nog eens de vragen door te nemen. Dit blijft interessant en kan steeds weer een ander licht laten schijnen op bepaalde situaties in je leven.”

Daphne Meijer

 

“Bewustwording, bevestiging en nieuwe inzichten. Het boek geeft vertrouwen en sturing. Het kan ook verklarend zijn voor je functioneren”

Nanda

“Dit HD blauwdrukboek geeft inzicht en handvaten van je persoonlijk profiel. Het is indrukwekkend hoe je op basis van een geboortetijd en datum zo'n uitgebreide en verdiepende handleiding krijgt die volledig op jezelf is afgestemd. Erg herkenbaar ook. Heel waardevol”

Monique Hofman

“Geeft een mooie inzage en wie je écht bent”

Dennis

Waar wacht je nog op?

kerntc NLP Medemblik

Wil je meer uitleg over jouw gegevens uit de chart?