Kerntc gaat op pad…

Volgens mij is het nu wel tijd om het grote nieuws te gaan delen!! Ik mag naar Kaapverdië toe om een training Leiderschap te gaan geven. Hoe leuk is dat?! In maart waren we op vakantie in Kaapverdië en kwamen we de Nederlandse Samantha tegen, zij helpt kinderen die het moeilijk hebben en geeft Engels in de krottenwijken van Sal aan die kinderen. Ze gaf aan dat de mensen op Sal graag nieuwe dingen willen leren maar dat er weinig nieuwe input is. Nu geef ik ook af en toe op vrijwillige basis trainingen voor Libre Foundation, die over de hele wereld vertegenwoordigd zijn.

Hoe werkt dat? Ik gaf onlangs een training “Feedback” voor medewerkers van een gemeente namens Libre. Het geld wat daarvoor betaald wordt gaat naar Libre foundation. Libre gebruikt hun inkomsten vervolgens weer om trainers uit te laten vliegen naar landen waar ze meer kennis op bepaalde gebieden kunnen gebruiken. Die trainers doen dat ook weer op vrijwillige basis en krijgen daarvoor een kleine onkostenvergoeding.

Ik vroeg Erik, de founder van Libre Foundation, vanuit Kaapverdië of zij al een locatie op Kaapverdië hebben? Waar op zijn enthousiaste reactie was: “Nog niet...maar misschien binnenkort wel...?

Zo is er contact gelegd en komt er nu echt een training Leiderschap eind juni voor Samantha en andere vrijwilligers uit Kaapverdië. En zo gaat ons avontuur beginnen..Wil je ons volgen? We houden een blog bij op www.kerntc.nl

 

 

 

Volg ons:
Scroll naar top