mBIT Coach training
4 daagse training 

Ervaar de nieuwste innovatieve coachingstechnieken

kerntc NLP Medemblik

Deze professionele training voor coaches combineert alle neuro-wetenschappelijke onderzoek omtrent de drie hersenen met gedragsmodelering en oude wijsheid tradities en brengt ze samen in een praktisch kader die een hoeveelheid aan zelf-evolutionaire technieken voortbrengt om meer wijsheid in onze besluitvorming te genereren in ons leven. Geinformeerd door de laaste neuro-wetenschappen samen met technieken en concepten van NLP, Cognitieve Taalkunde, Positieve Psychologie en vanuit het veld van gedrags modelering, hebben Marvin Oka and Grant Soosalu leading edge modellen en praktische technieken geproduceerd om je verschillende breinen te integreren en uit te lijnen om zo ongelofelijke prestaties te realiseren.

mBIT Training - Wat is het?

Deze training combineert alle neuro-wetenschappelijke onderzoek omtrent de drie hersenen met gedragsmodelering en oude wijsheid tradities en brengt ze samen in een praktisch kader die een hoeveelheid aan zelf-evolutionaire technieken voortbrengt om meer wijsheid in onze besluitvorming te genereren in ons leven. Geïnformeerd door de laaste neuro-wetenschappen samen met technieken en concepten van NLP, Cognitieve Taalkunde, Positieve Psychologie en vanuit het veld van gedrags modelering, hebben Marvin Oka and Grant Soosalu leading edge modellen en praktische technieken geproduceerd om je verschillende breinen te integreren en uit te lijnen om zo ongelofelijke prestaties te realiseren.

Komen je klanten naar je toe omdat ze worstelen met voortdurende besluiteloosheid en onopgeloste kwesties?
Worstelen je klanten met interne conflicten tussen op hun hoofd- gebaseerde gedachten op hun buik- gebaseerde instinct en op hun hart gebaseerde waarden ?

Tijdens deze training krijg je vele inzichten en doe je verschillende ontdekkingen
Terwijl je de verschillende talen van je drie voornaamste intelligenties ontdekt en interpreteert; Krijg je diepe inzichten in hoe de verschillende hersenen een intern conflict veroorzaken en wat je eraan kunt doen;
Ontdek je hoe je ‘Buik’ en ‘Hart” brein in staat zijn om te leren en nieuwe neurale zenuwbanen kunnen groeien en hoe je ze zelf kan ontwikkelen voor een hogere intuitie en betere besluitvorming;
Leer je hoe je je autonome zenuwstelsel kunt beinvloeden middels de mBIT Balanced Breathing methodiek en snel stress kan loslaten; Ervaar je de nieuwste innovatieve coachingstechnieken om aan je vaardigheden toe te voegen.

Het resultaat

Je leert nog beter communiceren met jezelf en anderen, Je leert hoe je het beste uit jezelf en een ander kan halen.

De trainer

De Trainer, Wilbert Molenaar, is gepassioneerd over coachen, heeft zelf vele duizenden uren internationale coach ervaring met individuele klanten zowel prive als in het bedrijfsleven. Hij bezit een PCC accredatie binnen de ICF and heeft als een van de weinige in Nederland een ICF geaccrediteerde Diploma van Coaching & NLP Supervisie, is een Master Trainer in NLP en mBIT en Fellow Member Trainer bij IANLP.
Wilbert is de afgelopen 5 jaar tevens trainer geweest aan de Universiteit van Derby Corporate voor de MA in Applied Coaching.
Zijn humor gecombineerd met zijn pragmatische en fascinerende benadering hebben in de afgelopen 25 jaar meer dan 12.000 mensen bereikt over de hele wereld door middel van training en coaching in mBIT, NLP, leiderschap programma’s en coaching programma’s. Hij is momenteel bezig met een onderzoek naar emotioneel intelligent leiderschap. Wilbert is een zeer gewilde coach, trainer, mentor en facilitator.

Wilbert Molenaar mBIT Kerntc

Vertonen jouw klanten de volgende 'uitdagingen...'?

 • Interne conflicten tussen hun gedachten, hun gevoelens en hun acties;
 • Saboteren hun dromen, doelen en plannen of ondernemen geen actie;
 • Vertonen ongewenst gedrag, hebben ongewenste gewoontes, weten vaak niet waarom en hebben moeite ermee te stoppen;
 • Hebben chronisch belemmerende emoties als frustratie, depressie, kwaadheid, stress, angst, verdriet enz.
 • Hebben chronische gezondheidsproblemen, specifiek die vanuit het hart en de darmen komen! En ze hebben moeite met het nemen van beslissingen, vinden het moeilijk zichzelf te motiveren en om stappen naar voren te maken.
 • Voor wie?

  Voor wie is mBIT Coach training;
  Professionele Coaches;
  Therapeuten en andere beroepen waarin de mens centraal staat;
  Trainers en Opleiders;
  Leiders, Managers en Mentoren;
  … Iedereen die klanten heeft waarbij het beoogde resultaat alleen kan worden bereikt indien Hoofd, Hart en Buik samenwerken en uitgelijnd zijn.

 • Waar & Wanneer

  In Medemblik
  Start Maandag 18 & dinsdag 19 november 2019 en maandag 25 en dinsdag 26 november 2019

  Op een prachtige locatie aan het water in Medemblik, vlak boven Hoorn Noord Holland.

  Gratis parkeren

 • De investering

  Voor de mBIT Training betaal je slechts € 1295 (BTW vrij) 

Reacties van cursisten naar aanleiding van de mBIT Training:

 • It has been my pleasure to have been trained by Master Trainer Wilbert Molenaar. His mastery of the materials, charismatic clear training style and personality has made this experience rank in the 3 best workshops I ever attended in my 35 year career. I recommend anyone interested to take their coaching and leadership skills to the next level of efficacy to book a training with Wilbert, you will not regret it! – Roy Martina M.D., the Holistic MD, Ultimate Results Coach & Bestselling Author.
 • ‘mBIT is een zeer praktische en toepasbare methode die mij als coach helpt om clienten nog sneller in contact te brengen met hoofd, hart en buik. Het verrast mij telkens weer hoe snel de mBIT methode resultaat oplevert. Een absolute aanrader voor elke coach! – Herman Cornet, NLP Trainer en Leiderschap Coach

 • Zet dit op je verlanglijst als NLP-er, coach of trainer en ga ‘t doen! Cool Stuff. – Jennet Burghard, Trainer & Coach

 • Ik heb weer verbinding gekregen met mijn gevoel en hoofd, hart en buik samen kunnen brengen in een prachtige cadans. – Hanneke van Tongeren, Interim Manager
Scroll naar top