Relevant textual alternative to the image

NLP Business Training

 

NLP Business Training

kerntc NLP Medemblik

Wil jij een succesvolle ondernemer, manager of leider worden? Wil je graag krachtig ondernemen en creatief en doelgericht leren denken? Zou je willen weten wat je zelf kunt doen om jouw bedrijf succesvoller te laten worden? En wil je daarnaast ook meer balans en rust in je leven krijgen? Dan is de NLP Business Training echt iets voor jou!

Wat is NLP?

NLP is een methode die in de jaren '70 werd ontwikkeld door twee wetenschappers, dr. Richard Bandler en dr. John Grinder. Zij vroegen zich af hoe het kon dat sommige psychotherapeuten succesvoller waren dan anderen, terwijl ze dezelfde opleiding hadden genoten en dezelfde bekwaamheden beheersten. Na jarenlang onderzoek te hebben gedaan, kwamen de twee heren erachter dat de succesvolle psychotherapeuten andere gedachtepatronen en gedrag hadden en op een bepaalde manier met invloeden van buitenaf omgingen. We nemen namelijk allemaal de buitenwereld via dezelfde zintuigen waar, maar reageren hier allemaal anders op. De structuren in de gedachtegang, communicatie en het gedrag die de wetenschappers bij de succesvolle psychotherapeuten ontdekten, verwerkten zij in verschillende modellen en technieken. Sindsdien kan deze kennis worden overgedragen, waardoor iedereen het kan toepassen om het beste uit zichzelf te halen.

Gratis Gedragstest!

Ben jij die Ondernemer of Manager die resultaatgerichter wil communiceren?

Vul deze vragenlijst in en krijg in een paar minuten een persoonlijke hand-out met je kwaliteiten en valkuilen.

Vul hieronder je gegevens in en start!

Wanneer start deze training?

Leer zelf NLP toepassen, dankzij de NLP Business Training!

Bij Kerntc hebben wij een speciale training ontwikkeld voor het leren toepassen van NLP in het bedrijfsleven: de NLP Business Training. NLP is namelijk een methode om op alle vlakken in je leven succesvoller te worden, dus ook in het bedrijfsleven. Tijdens deze NLP cursus leer hoe je NLP effectief op zakelijk gebied kunt toepassen. Het is een 6-daagse training die op een prachtige locatie in Medemblik wordt gegeven. Tijdens deze NLP training krijg je inzicht in je gedachtepatronen, gedrag, gevoelens en communicatie. Je leert hoe je momenteel handelt, op de buitenwereld reageert en waarom je dit doet. Wanneer je je hiervan bewust bent, leren we je hoe je door middel van NLP hierin verandering kan aanbrengen. Het resultaat is een verbeterde mindset, meer rust en balans en veel nieuwe, verhelderende inzichten.

Welke onderwerpen komen tijdens de NLP Business Training aan bod?

Tijdens deze NLP Cursus behandelen we diverse onderwerpen die belangrijk zijn voor het leren toepassen van NLP.

Dat zijn:

 • Luistervaardigheden
 • Inzicht in je eigen communicatie en die van de ander
 • Bewustwording van taal
 • Verscherpt waarnemen
 • Verplaatsen in de ander
 • Inschatten en aansluiten bij ander
 • Echt contact maken met jezelf en de ander
 • Hoe doelen te stellen
 • Patronen doorbreken
 • Buiten de kaders denken
 • Grenzen aan leren voelen
 • Overtuigingen en rollen bekijken
 • Aanboren van nieuwe hulpmiddelen
 • Wat neem je mee "van huis uit"?
 • Beslis- en motivatiepatronen

Voor wie is de NLP Business Training geschikt?

De NLP Business Training is voor iedereen geschikt die NLP wil gaan toepassen in het bedrijfsleven. Denk hierbij aan zelfstandige ondernemers, maar ook aan leidinggevenden en managers. Ook voor ieder ander die graag wilt weten hoe je effectiever kunt communiceren, vaste gedachtepatronen kunt doorbreken en minder stress kunt krijgen, is deze training geschikt. Tijdens deze NLP training leer je namelijk krachtig, ondernemend, creatief, actiegericht en doelgericht te denken. Het laat je kijken naar nieuwe en creatieve manieren om de uitdagingen van het werkleven aan te gaan.

Waarom kiezen voor een NLP training van Kerntc?

Wil je zeker weten dat je een NLP cursus volgt waarbij je op de juiste manier leert hoe je NLP kunt toepassen, zodat je ook daadwerkelijk goede resultaten gaat boeken? Dan ben je bij Kerntc op het juiste adres. De NLP trainingen die wij verzorgen worden namelijk uitsluitend gegeven door een ervaren NLP trainer.

Dankzij onze jarenlange ervaring met NLP en onze unieke persoonlijke aanpak, onderscheiden wij onszelf als specialist in leiderschapstrainingen. Wij geven onze trainingen aan kleine groepen, waardoor we kunnen garanderen dat je tijdens de training voldoende aandacht en ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen. Kwaliteit, veiligheid, authenticiteit en plezier zijn voor ons belangrijke kernwaarden die bovenaan onze lijst staat. Dit zie je in de complete training terug.

Wil je succesvoller ondernemen? Volg onze NLP Business Training!

Wil je weten hoe je succesvoller kunt ondernemen, managen en zelfs leidinggeven? Meld je dan aan voor de volgende NLP Business Training. Deze training start op 4 april 2022. Inschrijven kan hier!

De impact van NLP Business van Kerntc:

 • Vorm geven aan het leiderschap dat bij jou past
 • Tot grote prestaties komen door een vernieuwde mindset
 • Je eigen valkuilen herkennen
 • Met meer lef meer bereiken
 • Effectiever communiceren met alle lagen in de organisatie
 • Overtuigingen overwinnen die je succes tegenhouden
 • Een betere inschatting maken hoe de ander denkt
 • De ander motiveren tot grotere prestaties mét behoud van plezier
Rixt review
“Door de training ben ik sterker in mijn vakgebied geworden. De sterke eigenschappen die je bezit leer je meer in te zetten en de groei eigenschappen leer je zien als bijzondere potentiëlen.”

Rixt Muller - Relatiebeheer Benelux Chaud Devant Chefwear

Waar bestaat NLP Business uit:

NLP Business 

6 dagen training
Praktijk opdrachten

 • Voor wie

  Ben jij een professional en werk je op HBO/WO-niveau? Werk jij als CEO, directeur, leidinggevende, adviseur, product- of accountmanager, beleidsmedewerker, ZZP-er, teamleider of afdelingshoofd, HR-adviseur of managementassistent? Je wilt verder of doorgroeien in je functie en je wilt investeren in jezelf en de organisatie? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 • Waar & Wanneer

  Prachtige locatie in Medemblik aan het water of onlive (wat mogelijk is)
  Elke dag start om 9.30 uur tot 17.00 uur

  Data:

  4 en 5 april 2022
  16 en 17 mei mei 2022
  27 en 28 juni 2022

   

 • De investering


  NLP Business 

  Tijdelijk van 1̶7̶5̶0̶ ̶e̶u̶r̶o̶ nu voor 1500 euro

  Inclusief 6 Trainingsdagen met opdrachten

  Extra optie DISC gedragsprofiel inclusief trainingsdag voor 395 euro ipv 495 euro