Op naar Kaapverdie

Op naar kaapverdie2
Op naar kaapverdie

Best beetje vreemd, na de laatste dag NLP practitioner geven, is iedereen uitgezwaaid en kan ik meteen gaan pakken voor Kaapverdië. Van het een naar het ander…Dennis komt later die avond erbij en we buigen ons nog even over de inhoud van de koffer en de kilo’s. Precies ietsje teveel maar we gaan er vanuit dat t ons gaat lukken😀Na een kort nachtje stonden we om half 4 naast ons bed.

Op naar Schiphol. Op naar Sal. Op naar een training leiderschap geven van 5 dagen. In het vliegtuig alle inschrijfformulieren van de 14 deelnemers doorgenomen.en ach omdat het kan… even gekeken hoe het is om het vliegtuig te besturen #jijkanmeerdanjedenkt.

Op naar kaapverdie3
Op naar kaapverdie4

Op het vliegveld bleek al dat we de uitzondering in het vliegtuig waren. Alle andere TUI gasten verbleven in de mega-grote resorts aan de rand van Santa Maria en wij waren de enige die naar een hotel gingen. En zo kwam het dat we als enige overbleven in de bus. Een privé touringcar. Best luxe 😇.

Over luxe gesproken. Zonder daar om gevraagd te hebben, hebben we één van de mooiste (misschien wel dé mooiste) kamer van het hotel gekregen. Met het meest schitterende uitzicht op de zee. Een kamer waar je meteen blij van wordt als je binnenkomt.

Het komt nu snel dichtbij. Morgen om 8:30 uur starten we en ik zie er met een gezonde dosis spanning naar uit. Nu de laatste zaken aan het voorbereiden en het uitzicht op- en het geluid van de zee helpen daar heel erg bij.

 

Op naar kaapverdie5
Volg ons:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top