Relevant textual alternative to the image

STAP-budget

Welke stappen neem jij?

kerntc NLP Medemblik

Wat is het STAP-budget?

Met de STAP-budget kan iedereen die werkt of werk zoekt met een nederlandse digi D voor 1.000 euro subsidie aanvragen voor een opleiding. Deze subsidie is om jezelf verder te ontwikkelen en je positie op de arbeidsmarkt te versterken. De subsidie heet STAP, dit staat voor Stimulans Arbeidsmarkt Positie.

Je kunt per kalenderjaar maximaal één STAP-opleiding doen waarvoor je maximaal 1.000 euro STAP-budget subsidie toegekend kunt krijgen.

Het STAP-budget is beperkt en verdeeld over 6 aanvraagperiodes.

Hoe werkt het STAP-budget?

Ieder kalenderjaar zullen er 6 aanvraagmogelijkheden zijn waarin STAP-budget kan worden aangevraagd bij UWV. Iedere aanvraagtermijn is er ruimte voor circa 40.000 aanvragen. Is het budget op? Dan is aanvragen niet meer mogelijk in die termijn (op=op) en kan je, als onze opleiding in het tijdvak past, bij start van de volgende aanvraagtermijn weer een aanvraag doen.

De gekozen opleiding moet binnen de kaders van dit tijdvak start (>4wk <4mdn) van de aanvraagdatum van STAP zijn. Bijvoorbeeld voor 28 februari moet de opleiding niet eerder starten dan op 29 maart 2023 en uiterlijk op 30 juli 2023

Na toekenning van het STAP-budget door UWV volgt een bevestiging van UWV. Nu kun je je definitief inschrijven voor de training. (Mocht je ook zonder STAPbudget de opleiding willen volgen dan kun je je al meteen inschrijven en daarnaast wachten op toekenning. Mocht je die krijgen zal het verrekend worden)

Vraag bij ons een STAP-aanmeldingsbewijs aan.
Deze ontvang je als pdf in je mail.
Let op dat je alles juist invult.

Deze opleidingen doen mee

Voor de komende ronde van 3 juli kun je STAPbudget aanvragen voor trainingen die starten tussen 31 juli en 3 december 2023 zoals hieronder:

Intuïtie Expeditie 5, 12, 26 september 2023

Familieopstellingen training start 14 sept 2023

Ki en Opstellen 19 en 20 september 2023

NLPPLusCoach start 21 september 2023

NLP Practitioner start 28 september

Authentiek Leiderschap start 16 oktober  2023

Ki en Opstellen 29 november en 11 december 2023

De volgende ronden STAPbudget aanvragen na 3 juli zijn

  • 4 september voor trainingen die starten tussen 2 oktober 2023 en 31 januari 2024
  • 1 november 29 november 2023 en 31 maart 2024

Zet ze alvast in je agenda, mocht het deze keer nog niet lukken!

Wie is Neelienke Toering?

Trainer, coach en zangeres

kerntc NLP Medemblik

Als internationaal gecertificeerd trainer en coach heb ik verscheidene jaren voor diverse bedrijven gewerkt. In 2008 ben ik mijn eigen bedrijf KERNTC Training en Coaching gestart. Met mijn verscheidenheid in aanpak, ervaring en opleiding help ik mensen verder met persoonlijke doelen in privé en bedrijfsleven zodat deze bereikt worden.

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Coaching en in 2006 heb ik mijn certificaat als trainer bij Berenschot behaald. Verder heb ik mij verdiept in NLP, Provocatief coachen, Systemisch werk, familie- en organisatieopstellingen, Lichaamswerk, Leiderschap, STEM, RET, DISC, TA en Touch of Matrix.

Wij zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen NVNLP, ABNLP en NTI NLP Gilde.

Jaarlijks organiseert Kerntc het Groei-Event van het jaar: JIJ kan meer dan je denkt.

Neelienke trainer Kerntc

Mijn missie?

'Mensen in beweging brengen richting hun doelen, wensen en verlangens. Wat houdt je nog tegen en hoe zorg je ervoor dat de weg vrij komt? Ga ervoor en wordt de beste versie van jezelf!'