Relevant textual alternative to the image

Waarom NLP…?

We zaten in de auto, ijzige stilte, allebei met een grimmig gezicht van de net gemaakte ruzie.

Ik probeerde wat uit te leggen, mijn man begreep mij niet, ik geef een snauw ‘waar gá je nou heen?’ We rijden een andere richting op. Hij snauwt terug dat hij niks van mijn gewauwel snapt. Hmmm 🤔 waar gaat het hier mis en hoe kunnen we weer nader tot elkaar komen hoor ik mezelf denken.. 🤷🏼‍♀️

Vandaag was een intense dag tijdens de NLP.

Het onderwerp van vandaag was belemmerende overtuigingen en hoe je dit om kunt buigen naar bekrachtigende overtuigingen.

Best zwaar kan ik je melden, om even met je vinger naar de zere plek te gaan en daar te rommelen. Gelukkig geeft Neelienke goede begeleiding bij alle opdrachten zodat je evengoed fijn de deur uit gaat 😉

Ik sta nog steeds overeind iig 🤭

Dus die ruzie in de auto.. mijn beperkte overtuiging was ‘hij zal toch niet snappen wat ik bedoel’ gevolg: ik wauwel met vaktermen erdoorheen, kan er zelf geen touw aan vast knopen en het ‘zie-je-wel-model’ is in volle gang.

De stilte komt mooi van pas om mijn gedachten én beperkte overtuigingen te herkaderen.

Ik haal diep adem en begin opnieuw.

Inzet van mijn stem, stemming, bekrachtigde overtuiging, rust, geduld en begin te vertellen.

Wat de NLP-opdracht was, wat het deed, welke overtuigingen ik heb, de onrust en rust die het gaf.. ik ga nog even door want het was veel.

Die vent van mij, die vat mijn verhaal even mooi kort en bondig samen. Ik tevreden mijn verhaal kwijt en hii geïnteresseerd in wat ik te vertellen heb, geweldig toch!

Snap jij niet waar ik het nou toch over heb, ben jij eraan toe om aan jezelf te werken of gun jij jezelf een fantastisch 🎁 Ga dan eens naar de open avond NLP “Haal meer uit je leven” bij Kerntc en Neelienke zal je enthousiast meer vertellen waarom NLP je zo veel kan brengen!

Meld je aan via:

www.kerntc.nl en vind alle info 🙂

Volg ons: