Relevant textual alternative to the image

INSCHRIJVEN

TIME FOR A CHANGE

kerntc NLP Medemblik

Wil je er nu wel echt voor gaan? Niet meer uitstellen? Nu eindelijk die stap maken die je zoveel gaat opleveren? Of het nou in jouw werk, relatie, gezin of wat dan ook is. Ga dan nu in jezelf investeren! Hier heb je de rest van je leven profijt van. We willen je graag helpen en geven intensieve training in kleine groep die blijvend resultaat geeft. Jij kan meer dan je denkt...en wij geloven in je!

Inschrijven en betalen


Hier kun je je inschrijven en de betaling doen voor alle trainingen, workshops en evenementen van Kerntc. Onze betaalopties zijn Ideal, per factuur of in termijnen, deze keuze kun je maken bij het afronden van de inschrijving.

Heb je vragen en wil je meer informatie?
Neem contact met ons op!

GRATIS NLP Workshop
GRATIS OPEN AVOND
'HAAL MEER UIT JE LEVEN'

Een inspirerende avond, kom geheel vrijblijvend naar deze inpirerende avond over positieve verandering. Op verschillende data nog beschikbaarheid in Medemblik en Hoorn.

NLP Event Kerntc jij kan meer dan je denkt
Training 'JIJ KAN MEER DAN JE DENKT'

Wil je meer uit jezelf, je werk en je leven halen? Dan ben jij de juiste persoon om naar de Training ‘JIJ kan meer dan je denkt’ te komen! Tijdens deze actieve en leerzame dagen onder leiding van de ervaren inspirerende TOP-trainer en coach Neelienke Toering krijg jij meer leiderschap en invloed over jouw werk en leven!