Human Design

Wil jij je eigen handleiding hebben?

Wat is Human Design?

Jouw blauwdruk, jouw handleiding naar jouw geluk!

kerntc NLP Medemblik

"Ontdek jouw energetische blauwdruk en leer hoe je het beste uit jouw leven kunt halen."

Human Design laat je zien hoe jouw blauwdruk qua energie is, hoe jij het beste uit je leven kunt halen. Hoe jij de keuzes kunt maken die vanuit jouw gevoel passen. Het is een routekaart die je terugleidt naar jouw meest authentieke leven. Waar je aangeboren potentie zit. Je ontdekt ook welke energie jij van anderen oppikt en waar je je mogelijk door laat afleiden. Waar je conditionering zit, waar je je door de buitenwereld hebt laten beïnvloeden terwijl dit niet bij je past. Dit zijn je valkuilen, maar daar ligt ook meteen de mogelijkheid om te groeien.

Je kan jouw unieke Human Design Chart hieronder gratis laten maken, zo zie je een grafiek waar van alles in te zien is. Ook kun je hieronder jouw eigen Human Design boek bestellen waarbij je jouw persoonlijke uitleg ontvangt, waarmee je jouw blauwdruk verder kan gaan ontdekken. Elke keer dat je het leest worden er weer meer dingen duidelijker en krijg je meer inzicht in jezelf.

Wie jij denkt dat je bent en veel mensen vinden deze vraag al erg moeilijk, is jouw kijk op hoe je bent geboren (jouw imprint of blauwdruk) en jouw aangeleerd gedrag. Alleen hoe weet je het verschil?

Jouw Human Design komt tot stand op basis van 3 feitelijke gegevens: jouw geboortedatum, tijd en plaats. Mocht je plaats er niet tussen staan, pak dan een grote plaats in je buurt. En als je geen geboortetijd weet, je kan deze opvragen bij je ouders en anders bij de gemeente. De tijd komt wel precies.

Vul hier je gegevens in en je hebt jouw HD Chart

Snap je nog niks van deze Human Design kaart?

Dan is dit persoonlijke Human Design handboek helemaal iets voor jou. Hier in staat alle basis uitleg om jouw grafiek te snappen en ook de voordelen voor jou hier uit te kunnen halen!

Wil jij meer weten van jouw Human Design?

Ga dan zeker voor het complete Human Design Boek

kerntc NLP Medemblik

Een superwaardevolle investering in je persoonlijke groei, zelfontdekking en geluk!
85-100 pagina's vol informatie over jou.

Nu geen 127, maar voor 97 euro!!

Wat staat er in het complete Human Design boek?

Jouw blauwdruk, jouw handleiding naar jouw geluk!

kerntc NLP Medemblik

Alles van het basis HD boek:

Jouw Human design: jouw design uitgelegd. 
Energietype:
Hoe werkt JOUW energie het beste
Strategie: Jouw gids voor om het mooiste van het leven te maken
Autoriteit: Jouw beste manier van beslissingen nemen

Aangevuld met:

Handtekening: Wanneer voel je dat je jezelf bent
Niet zelf: Wanneer leef je niet volgens jouw design
Profiel: Zo kom jij het beste tot je recht
Definitie: Hier zoek je onbewust altijd naar
Centra gedefinieerd en ongedefinieerd
Hoofd
centrum: Jouw inspiratie
Ajna centrum: Jouw ideeën
Keel centrum: Jouw fijnste manier van communiceren
Identiteitscentrum: Jouw identiteit, zelfliefde en richting in het leven
Ego centrum: Jouw eigenwaarde, motivatie en doorzettingsvermogen
Emotioneel Solar Plexus centrum: Hoe ervaar jij jouw emoties
Sacraal centrum: Het inzetten van jouw energie
Milt centrum: Jouw angsten, gezondheid en intuïtie
Wortel centrum: Jouw manier van omgaan met stress en druk
Kanalen: Jouw lessen en thema's van je leven
Poorten: Elke poort heeft een kenmerk, kwaliteit, emotie of eigenschap die je ziel bezit.

---BONUS---
Pijlen: gezonde leefstijl
Spijsvertering: Hoe verteer jij het beste informatie en eten
Versterkt zintuig: Jouw innerlijke leiding

vimeo-video-thumbnail

Meer over Human Design

Human Design is een samensmelting van westerse wetenschap: kwantumfysica, genetica, biochemica, astronomie en oosterse wijsheden: Chinese I’Ching, Astrologie, Kabbalah en Hindu Chakra’s. Alles om ons heen bestaat uit energie, wij mensen ook. Kwantumfysica kwam er achter dat er enorm kleine deeltjes zijn. Planeten zenden neutrino’s uit, dit zijn hele hele kleine informatiedragers. Die informatiedragers komen 24/7 met ons in aanraking, als kleine botsingen.
Aan de hand van de stand van de planeten op het tijdstip van jouw geboorte kan jouw blauwdruk worden berekend, dus welke neutrino’s met jou in botsing zijn gekomen op het moment dat jij ter wereld kwam.

Die blauwdruk is wat jou uniek maakt en vormt daarmee jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. De handleiding over hoe het voor jou makkelijker is om in deze wereld wat jij maar wilt te creëren: relaties, droombaan, flow of wat je ook maar wil.

Ontstaan Human Design

Het ‘Human Design’ heeft een mystieke ontstaansgeschiedenis, die begon toen Ra Uru Hu, een ontmoeting had op het eiland Ibiza, in januari 1987. Wat of wie nu precies deze ‘ontmoeting’ was, is een onderdeel van de mystieke kant van deze kennis over het Human Design.

Ra Uru Hu werd geboren in Canada, in 1948. Toen Ra al enige jaren op Ibiza  woonde, onderging hij gedurende 8 dagen en nachten dé mystieke gebeurtenis van zijn leven. Sceptisch als hij was, met zijn fysica-achtergrond, had Ra totaal geen enkel geloof in wat voor mystieks dan ook. Hij kende zijn eigen sterrenbeeld niet. Deze intens diepe ervaring veranderde hem van iemand die wars was van elke autoriteit naar de meest nederige persoon op aarde.

Ervaringen

kerntc NLP Medemblik
Kern tc

“Ik raad het Human Design blauwdrukboek ten zeerste aan, niet alleen voor mezelf maar ook voor de ondernemers die ik begeleid. Het biedt niet alleen waardevolle inzichten in persoonlijke energie en potentieel, maar dient als een krachtig instrument om effectiever anderen te kunnen coachen. ”

Yolanda Kuin
Businesscoach voor ondernemers Kloppend Ondernemen

 

Kern tc

“Interessante verdieping op het gebied van zelfkennis en aanvulling op de persoonlijke ontwikkeling. ”

Nanda Reuzenaar
Head Transaction Banking Sales Support ABN

Kern tc

“Het is een persoonlijk profielschets die gaat over je wezelijke zelf, wie je in de kern bent. Dat is anders dan veel andere profielschetsen, die vaak gericht zijn op het gedrag dat je laat zien.”

Ron van Putten
Trainer Teamsontwikkeling en Trainer Zakelijk Tekenen

200e4183-0964-4927-bdba-0d7d1b6064b0

“Wat te gek dit! Bizar hoeveel herkenning en hoeveel er ook klopt. Ik sta versteld van alle uiteenlopende zaken die kloppen. Zelfs kleine details waarvan ik weet dat ik ze heb, nooit echt aandacht aan schenk en die ook uitgeschreven. ”

Renee Slot
Onderwijsassistent basisschool

Dit is wat je zoekt!

kerntc NLP Medemblik

Jouw eigen handleiding naar geluk

Kerntc

Anita van den Berg
ABC virtueel assistent

“Zo herkenbaar en het geeft inzicht in wie je bent. Waar je zelf soms zoekt naar waarom je dingen doet zoals je die doet, lees je hier dat het klopt dat je dingen doet zoals je doet. Dus niet meer over nadenken en gewoon doen. Ik volg mijn gevoel en mag dat nog meer doen.”

Neelienke Toering

Oprichter Kerntc, Trainer, coach

kerntc NLP Medemblik

Ik ben Neelienke, internationaal gecertificeerd NLP Trainer en Coach. Afgelopen 15 jaar heb ik al honderden mensen getraind, particulieren, ondernemers en bedrijven. Graag help ik jou verder naar je eigen kracht, energie en geluk! Mensen weer laten stralen, maakt mij enorm blij!

Neelineke Toering KernTC

Wat brengt het je?

kerntc NLP Medemblik

“Het boek is erg toegankelijk, leest snel weg, geeft veel nieuwe inzichten en geeft stof tot nadenken. Het is een boek dat je vaker kunt openen om nog eens de vragen door te nemen. Dit blijft interessant en kan steeds weer een ander licht laten schijnen op bepaalde situaties in je leven.”

Daphne Meijer

 

“Bewustwording, bevestiging en nieuwe inzichten. Het boek geeft vertrouwen en sturing. Het kan ook verklarend zijn voor je functioneren”

Nanda

“Dit HD blauwdrukboek geeft inzicht en handvaten van je persoonlijk profiel. Het is indrukwekkend hoe je op basis van een geboortetijd en datum zo'n uitgebreide en verdiepende handleiding krijgt die volledig op jezelf is afgestemd. Erg herkenbaar ook. Heel waardevol”

Monique Hofman

“Geeft een mooie inzage en wie je écht bent”

Dennis

Waar wacht je nog op?

kerntc NLP Medemblik

Wil je meer uitleg over jouw gegevens uit de chart?