Relevant textual alternative to the image

Familieopstellingen

Kom snel tot de kern

kerntc NLP Medemblik

Te veel zorgen en weinig terug ontvangen? Groot verantwoordelijkheidsgevoel? Veel stress? Snel in de emotie? Vermijdingsgedrag? Succes of geluk niet kunnen nemen? Bindingsangst? Altijd maar geven?
Volg een workshop familieopstellingen van Kerntc en kom tot de kern!

Wat is het?

Systemisch werk en de workshop familieopstellingen gaan over de werking van familie- en andere systemen en de invloed daarvan op je functioneren. Er zijn veel systemen waar je deel vanuit maakt in je leven, zoals een sportteam, het team op je werk en bijvoorbeeld in het gezin. Bij familieopstellingen werken we met: uit wat voor gezin kom je en wat heeft dat nu nog voor invloed op jouw leven? En wat geef jij misschien onbewust ook weer door aan jouw kinderen? Hoe waren vroeger bijvoorbeeld de verhoudingen onderling? In je leven kunnen allerlei dingen spelen die maken dat je in je dagelijks leven niet altijd de keuzes maakt die je zou willen maken. Alsof er een elastiekje is dat je steeds weer terugtrekt in je oude patroon. Systemisch werk/familieopstellingen kunnen je daarbij helpen en gaat voorbij beredeneren en denken.

Opstellingen brengen beweging rondom ziekte, relaties, familie, kinderen, geld of je loopbaan. Het helpt ook als je je verloren, boos, depressief of angstig voelt. Kortom, het is er voor iedereen die zakelijk en/of privé vastloopt in terugkerende thema’s en patronen, zonder echt te weten waardoor.

Het resultaat

Familieopstellingen dringen snel tot de kern van een probleem of patroon door en kunnen daardoor vele malen effectiever zijn dan jaren reguliere therapie. Familieopstellingen, of systemisch werk helpen jou om te kunnen voelen en ervaren wat er werkelijk aan de hand is. Het is dan ook vooral deze beweging, die veel meer is dan alleen inzicht, die verlichting brengt bij allerlei uiteenlopende levensvragen.

Ervaring

Al meer dan 10 jaar geven wij opstellingen en elke keer zijn er weer bijzondere inzichten en ontdekkingen.

Hoe en wat

In de avond of dag workshop Familieopstellingen worden er opstellingen gedaan. Een familieopstelling doe je onder begeleiding van een trainer met een groep deelnemers die elkaar en hun levensverhalen vaak niet kennen. Dit betekent dat een familieopstelling niet bestaat uit jouw echte familie. Uit de groep deelnemers kies jij of de begeleider intuïtief de plaatsvervangers voor jezelf, familieleden en/of andere personen waar je mee verbonden ben in combinatie met de vraag waarmee dit samenhangt. Deze mensen noemen we representanten. Ook als je zelf geen thema inbrengt, neem je mooie inzichten mee.

De workshop is een mooi moment om kennis te maken met de verrijkende training Systemisch Werk bij Kerntc. Hier kun je ook ervaringen van andere deelnemers zien en lezen.

Voor de workshop op de avond geef je van te voren op of je een thema in wil brengen.
Voor de workshop overdag kun je op de dag zelf beslissen of je een thema in wil brengen.

Investering

De avond is van19:30 uur - 22:00 uur
€25,- representant/ €125,- inbreng eigen thema.

De dag is van 10:00 uur tot 16:30 uur
€195,- euro inclusief lunch

Reacties van cursisten

 • 'Na 15 jaar weer contact met mijn moeder en hebben mijn kinderen weer een oma.'
 • 'Ik heb op een 1 avond al meer inzicht gekregen dan 3 maanden psycholoog.'
 • 'Hoe leuk is dat? Ik heb een baan! En Kerntc heeft hier zijn steentje aan bijgedragen.' (Henk kwam een paar weken geleden een opstelling doen bij Kerntc ivm het vinden van een baan, hij was al 4 jaar op zoek)
 • 'Wauw wat is dit bijzonder!'


Workshop Familieopstellingen

In de workshop Familieopstellingen worden er diverse opstellingen gedaan. Daarnaast is het een mooi moment om kennis te maken met de volledige training Familieopstellingen bij Kerntc.

 De avond start om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur

 

Heb je vragen en wil je eerst meer informatie?
Neem contact met ons op!

 

 • Voor wie?

  Uit wat voor gezin kom je en wat heeft dat nu nog voor invloed op jouw leven? En wat geef jij misschien onbewust ook weer door aan jouw kinderen. Hoe waren vroeger bijvoorbeeld de verhoudingen onderling? In je leven kunnen allerlei dingen spelen die maken dat je in je dagelijks leven niet altijd de keuzes maakt die je zou willen maken. Alsof er een elastiekje is dat je steeds weer terugtrekt in je oude patroon. Systemisch werk/familieopstellingen kunnen je daarbij helpen en gaat voorbij beredeneren en denken.

 • Waar

  In de prachtige trainingslocatie aan het water in Medemblik

 • De investering

  Om mee te doen met de avond is het € 25,- per persoon.
   Mocht je een eigen thema in willen brengen dan zijn de kosten € 125,- euro.

  Voor cursisten die op dat moment in training zijn bij Kerntc bedragen de kosten € 20,-.

WAT KAN KERNTC VOOR JOU BETEKENEN?

kerntc NLP Medemblik

Door jarenlange ervaring en de unieke persoonlijke aanpak, waaronder de kleine groepssamenstelling, onderscheidt Kerntc zich als specialist in coaching en training van persoonlijke ontwikkeling bij mensen. Hierdoor kan het beste uit jou gehaald worden en groei je als mens of als organisatie. Wat levert een training bij Kerntc jou op?

 • Meer positiviteit uit het leven kunnen halen
 • Betere communicatie
 • Meer zelfvertrouwen en uitstraling
 • En nog veel meer, bezoek vrijblijvend onze open avond en laat je inspireren!

WAAR WIJ VOOR STAAN

kerntc NLP Medemblik

De trainingen van Kerntc onderscheiden zich door de kleine groepssamenstelling. Onze  kernwaarden daarbij zijn:

 • Kwaliteit
 • Veiligheid
 • Authenciteit
 • Plezier