Relevant textual alternative to the image

Over Kerntc

Neelienke Toering

Trainer, coach en zangeres

kerntc NLP Medemblik

Als internationaal gecertificeerd trainer en coach heb ik verscheidene jaren voor diverse bedrijven gewerkt. In 2008 ben ik mijn eigen bedrijf KERNTC Training en Coaching gestart. Met mijn verscheidenheid in aanpak, ervaring en opleiding help ik mensen verder met persoonlijke doelen in privé en bedrijfsleven zodat deze bereikt worden.

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Coaching en in 2006 heb ik mijn certificaat als trainer bij Berenschot behaald. Verder heb ik mij verdiept in NLP, Provocatief coachen, Systemisch werk, familie- en organisatieopstellingen, Lichaamswerk, Leiderschap, STEM, RET, DISC, TA en Touch of Matrix.

Wij zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen NVNLP, ABNLP en NTI NLP Gilde.

Jaarlijks organiseert Kerntc het Groei-Event van het jaar: JIJ kan meer dan je denkt.

Neelienke trainer Kerntc

Mijn missie?

'Mensen in beweging brengen richting hun doelen, wensen en verlangens. Wat houdt je nog tegen en hoe zorg je ervoor dat de weg vrij komt? Ga ervoor en wordt de beste versie van jezelf!'

Rixt Muller trainer Kerntc

Rixt Muller

Assistent-trainer

kerntc NLP Medemblik

Ik ben een 30 plusser. Mijn vader komt uit Amsterdam en mijn moeder uit Friesland. Zelf ben ik opgegroeid in het midden, de havenplaats Hoorn. Door allround te zijn van het platteland naar de stad heeft mij een brede kijk op mensen en het leven gegeven. Vanaf 2016 ben ik begonnen met het volgen van trainingen bij Kerntc. Het was een fantastische openbaring die er tot op de dag van vandaag voor zorgt dat ik mijn focus heb verlegt. De rode draad door mijn leven is persoonlijke ontwikkeling & coaching. Hoe mooi is het om jezelf uit te dagen om op zoek te gaan naar je passie en levensgeluk. Het maakt het echt magisch als je andere mensen in een versie 2.0 ziet veranderen. Kerntc  is een geweldige, veilige, relaxte plek in een natuurlijke omgeving om in een kleine groep je mooiste uitdagingen aan te gaan. Een cadeau voor jezelf waar je de rest van je levenspad plezier van hebt. Ondertussen heb ik al een aantal trainingen geassisteerd waarbij ik alles wat ik geleerd heb in heb kunnen zetten.

Marieke van der Linden

Assistent-trainer

kerntc NLP Medemblik

Ik ben in Amsterdam geboren, in het mooie jaar 1963. Na omzwervingen als secretaresse en etaleur kwam ik onverwacht de NLP tegen. En dat was een openbaring. Ik ben begonnen met de NLP Practitioner (in 2015) en daarna de NLP Master en Systemisch werk (in 2016/2017) ben ik nog enthousiaster geworden. In 2018 ben ik dan ook verder gegaan met de NLPPluscoach opleiding omdat ik mij verder wilde bekwamen in het coachen.

Tijdens deze opleiding ben ik ook begonnen met het assisteren van de verschillende trainingen en dat doe ik nu nog steeds met veel plezier.

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’ is mijn favoriete motto. Ik vind het leuk en boeiend om tijdens een training of coachingstraject te zien hoe mensen zich persoonlijk ontwikkelen en groeien. Het maakt me blij om daar deel vanuit te kunnen maken. Ook blijft het bijzonder om te zien hoe mensen stappen in hun proces kunnen maken waar ze zelf blij en enthousiast van worden.

Marieke
Dineke Melse Kerntc

Dineke Melse

Trainer, assistent-trainer

kerntc NLP Medemblik

Ik ben in 1955 geboren in een klein dorpje in Zeeland en in 1974 in Rotterdam gaan werken in de jeugdhulpverlening. Dat heb ik ruim 17 jaar gedaan en nu ben ik sinds 1993 werkzaam bij de gemeente Rotterdam als leidinggevende. In 2004 ben ik in aanraking gekomen met NLP. Dit was een eye-opener en ik kreeg door dat IK degene was die gebeurtenissen om mij heen kon veranderen door ZELF te veranderen..Ik ging van “ik ben dom” naar “Ik ben okay”. Ik ben de practioner, de master-practioner en de trainers opleiding gaan volgen in NLP. In mijn werk ben ik een bevlogen leider die het beste in mijn medewerkers naar boven haalt. Dit door positieve aandacht, respect en creatief leiderschap. Waar hebben wij invloed op en waar niet. Laat bij die ander wat van die ander is. Loslaten en vasthouden. Laat mensen doen waar ze goed in zijn.

Joke de Kruijf

Trainer en zangeres

kerntc NLP Medemblik

Joke de Kruijf is een Nederlandse musicalartiest. Joke heeft de opleiding show musical gedaan op de Academie voor Kleinkunst en de Nel Roos Academie. Joke begon haar carrière in de musical Cats in Hamburg. Daarna vertrok ze naar Wenen om daar in Les Misérables te spelen, later speelde ze in Nederland de rol van Cosette in Les Misérables.

Toen Joke 25 jaar was, speelde ze de rol van Christine Daaé in de musical The Phantom of the Opera. Deze rol speelde ze zowel in Scheveningen als in Hamburg en Wenen. De jaren daarop was Joke in verschillende musicals te zien. Zo was de musicalster te zien in Carmen, Willeke de Musical (waarin ze Willeke Alberti speelde), Larry, this Funny World, Little Shop of Horrors, Rocky Over the Rainbow, ‘T Schaep met de Vijf Pooten en Crazy for You.
Daarnaast deed Joke ook mee aan Musicals in Ahoy en stond ze in 2008 op de planken met de show Forbidden Musicals. De laatste producties waren de musicals Chicago en 1953 de musical over de watersnoodramp in Zeeland.
Ook heeft Joke de nasynchronisatie voor Disneyfilms als Belle en het Beest, Assepoester en Doornroosje verzorgd.

Ondertussen kwam ze in contact met NLP en heeft ze haar interesse vergroot door het geven van workshops en trainingen specifiek op het gebied van STEM en NLP. www.jokedekruijf.nl

Joke de Kruijff - Kerntc