Relevant textual alternative to the image

Even voorstellen…

Wie is die Neelienke nu eigenlijk…? Misschien leuk om iets meer over mij te weten te komen, mocht je voor de beslissing staan om een training bij ons te willen gaan volgen.

Ik heb nog maar net een korte tekencursus gevolgd en heb mezelf dan ook meteen maar getekend. Nee t is niet perfect en ik dacht eigenlijk dat ik tekenen beter aan iemand anders over kon laten. En dit is misschien ook wel waar ik voor sta, mensen leren stretchen. En dus ook mezelf laten stretchen. En wat is stretchen..? Patronen doorbreken. Dingen eens anders doen, of nieuwe dingen uitproberen want je weet het pas als je het zelf gedaan hebt. En daar train ik mensen in!

Kwaliteit vind ik ook belangrijk, trainingen te geven die eigenlijk maakwerk zijn. Waardoor iedereen het beste uit zichzelf haalt en in de training dus ook ”stiekem’ gecoacht wordt om het beste uit zichzelf te halen. En dat is voor iedereen totaal anders. Word je beste zelf!

Wie ben ik naast trainer? Moeder van 2 topjongens, Jip en Marijn die 13 en 11 zijn op dit moment. Ik woon samen met mijn vriend die vader is van 2 leuke meiden Sanne en Lotte en zo zijn we een samengesteld gezin die vaak van samenstelling veranderd. We wonen in Medemblik in een prachtig huis aan het water. Omdat de tuin zo groot was hebben we een plek aan het water gecreëerd voor andere mensen om te komen logeren en dat is pipoaanhetwater geworden! Het is enorm leuk om zo mensen te ontvangen en met ze te delen wat voor leuks hier in Medemblik te doen is!

Dansen is een grote hobby van me, liefst salsa en vroeger heb ik zelf professioneel gedanst! Een aantal professionele musicals gedaan en uiteindelijk gaan coachen in 2006 om vrij snel erna ook te gaan trainen. Ik was al vroeg bezig met mensen te helpen, heb de vriend van mijn broer aan meer zelfvertrouwen geholpen en daardoor aan een vriendin toen ik een jaar of 18 was. Zelfs toen ik klein was merkte ik dat ik graag mensen blij maakte.

Waarom ik schommels leuk vind? Geen idee maar ze zijn overal om me heen te vinden, een schommel in de woonkamer en schommels buiten en schommelstoelen. Zal vast iets met bewegen te maken hebben want vroeger kon ik al niet stil zitten en daarom ben ik ook erg blij met trainen waarbij ik lekker kan bewegen voor de groep!

Ook hou ik enorm van reizen en zo zijn we al een paar keer naar Kaapverdië geweest waar ik dan ook meteen een Leiderschap training geef aan de lokale mensen daar die in hulporganisaties werken. Erg dankbaar en zo leuk zag laatste een foto dat er een deelnemer zelf een stuk training aan het geven was aan zijn medewerkers!

Is natuurlijk nog veel meer over mij te vertellen en helemaal over wat ik voor trainingen geef en welke resultaten mensen er mee behaald hebben. Je kunt hier reviews lezen en mocht je zelf eens willen kennismaken met onze trainingen, je kan je hier opgeven voor een gratis Masterclass. En je kan me met connecten via facebook of onze Kerntc pagina, linken op linkedin, en mij volgen op instagram 🙂

Volg ons:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *