Relevant textual alternative to the image
NLP coaching

Praktische NLP coaching tijdens de NLP Business Training

Bij NLP coaching denk je waarschijnlijk aan therapie, maar niets is minder waar. De NLP coaching van Kerntc.nl bestaat uit een aantal praktische trainingen die worden gegeven door een ervaren NLP coach. Neem bijvoorbeeld de NLP Business Training, waarbij je leert wat NLP is en hoe je het als ondernemer of leidinggevende kunt toepassen om jezelf én jouw bedrijf succesvoller te maken.

Wat is NLP?

NLP is de afkorting voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het is een methode die is opgezet vanuit de visie dat we als mensen dezelfde buitenwereld waarnemen, via dezelfde zintuigen, maar daar allemaal op een andere manier op reageren. Twee wetenschappers, Richard Bandler en dr. John Grinder, onderzochten in de jaren ‘70 van de vorige eeuw hoe het kon dat de ene psychotherapeut succesvoller is dan de ander. Ze ontdekten bepaalde gedachtepatronen en gedragskenmerken die de succesvolle psychotherapeuten bezaten, en zagen dat als hét formule van succes. De wetenschappers, en tegenwoordig met hen vele anderen, zijn ervan overtuigd dat je door een bepaalde manier van denken en communiceren het beste uit jezelf kunt halen. Dat betekent dus dat je dankzij NLP ook succesvoller kunt worden.

Leer NLP zelf toepassen dankzij een ervaren NLP coach!

Door je ervan bewust te zijn dat er een bepaalde manier van denken en communiceren is waardoor je succesvoller kunt worden, ben je al een stapje dichterbij dat succes.Toch zijn er bepaalde dingen die je moet doen én die je moet weten op NLP succesvol te kunnen toepassen.Door de praktische NLP coaching van onze ervaren NLP coaches leer je tijdensonze trainingen hoe je zelf NLP kunt toepassen. De eerstvolgende meerdaagse training is de NLP Business Training. Deze start op donderdag 3 juni.

Wat is de NLP Business Training?

De NLP Business Training is een 6-daagse training die op een prachtige locatie in Medemblik wordt gegeven. Deze NLP coaching is bedoeld voor ondernemers, leidinggevenden en managers die betere resultaten willen boeken, maar daarbij ook minder stress en meer rust willen ervaren. Tijdens de training experimenteer je met verschillende modellen voor het toepassen van NLP. Al deze modellen kun je direct na de training zelf toepassen. De training wordt in groepsverband gegeven. Hierdoor kun je van elkaar leren en kun je als deelnemers onderling elkaar feedback geven. We houden de groepen wel bewust klein, zodat we aan elke deelnemer genoeg coaching op maat kunnen geven.

Wat leer je tijdens de NLP Business Training?

Tijdens de NLP Business Training leert een ervaren NLP coach je hoe het beste uit jezelf kunt halen in je rol als ondernemer, leidinggevende of manager. Je leert namelijk effectiever communiceren en hoe je door middel van bepaalde denkwijzen en gedrag betere resultaten kunt boeken. Als bijna vanzelfsprekend zal dit niet alleen leiden naar een betere versie van jezelf, maar ook naar een succesvoller bedrijf. Je zult zien dat je na het volgen van deze NLP coaching je sterke vaardigheden en competenties effectiever zult toepassen en daardoor veel beter je doelen zult bereiken dan voorheen.

Meld je aan voor de volgende NLP Business Training!

Wil je graag weten hoe je op zakelijk vlak NLP kunt toepassen om meer succes en minder stress te krijgen? En wil je dit graag tijdens een praktische NLP coaching leren van een ervaren NLP coach? Meld je dan vandaag nog aan voor de eerstvolgende NLP Business Training. Deze training start op 3 juni en je kunt je er hier voor aanmelden!

Volg ons: