Relevant textual alternative to the image

Brainstorm…

Zoals ik in de vorige blog vertelde was het plan geboren om namens Libre Foundation een Training Leiderschap te gaan verzorgen in Kaapverdië. Het leek ons echt superleuk om terug te komen naar Kaapverdië. De Kaapverdianen zijn hele lieve relaxte mensen en ook het land vinden we prachtig (hoewel we nog maar één eiland gezien hadden).

Maar hoe leuk we het ook vonden, er moest nog wel het één en ander geregeld worden. Op onze hotelkamer begonnen we te brainstormen. De meest wilde ideeën kwamen boven borrelen, maar omdat ook ik dit nog nooit gedaan hadden, had ik geen idee wat er allemaal geregeld moest worden. Gelukkig vangt Libre heel veel op en regelt Inge enorm veel voor ons. Zij hebben al zoveel trainingen in het buitenland georganiseerd. Inge heeft veel regelwerk samen met Samantha op zich genomen die in Kaapverdië zit. Zoals lokatie, welke mensen mogen deelnemen aan training, hoe inschrijven, wanneer, etc etc

Brainstorm Blog Kerntc

 

En wij..dat is Dennis, mijn vriend, en ik. Het leek ons ook erg leuk als Dennis mee zou kunnen gaan. Ook hij vind het fijn om zijn kennis en kunde te delen in het kader van ""jij kan meer dan je denkt" waar we als Kerntc enorm achter staan. Dat hij meegaat regelen en betalen we zelf. Dennis had meteen leuke ideeën over zon en windenergie. Want dat is er genoeg op het eiland. En zoveel leuker om dit avontuur samen te gaan doen!


Deel dit artikel:

Volg ons:
Scroll naar top